Miniomsorgen

Barn og familie

Lei barnefilmer på Plejmo

Hvis du vil sørge for at barna dine får en hyggelig og god filmopplevelse, kan du ta en titt på utvalget som finnes på plejmo.no. Her finner du både kjente og kjære klassikere og de nyere favorittfilmene som har gått på TV og kino de siste årene.

Plejmo er en nettside som tilbyr utleie av filmer i mange sjangere. Plejmo er et svensk selskap som ble startet i 2002, og via nettsiden tilbyr Plejmo filmer på alle plattformer. Du kan velge mellom et stort spekter av filmer, enten du vil se film på TV, på nettbrett eller på datamaskinen.

For eksempel finner du følgende filmer:

  • For de minste: Albert Åberg, Svampebob Firkant og Sauen Shaun
  • For de litt større barna: Istid, Alvin og gjengen og En pingles dagbok
  • For de eldste barna: Harry Potter, der alle filmene i eventyrserien er representert

Alle barnefilmer har norsk tekst og tale, slik at de skal være lett forståelige, selv for de aller minste. I tillegg er det enkelt å leie film på plejmo.no. Du trenger ikke å ha et abonnement eller et medlemskap, men betaler helt enkelt for akkurat den filmen du vil se.

Plattform 3/4

Hvis barna er slitne etter en lang dag i barnehagen, eller hvis man trenger å slappe av en søndag ettermiddag for å lade opp til en ny uke, kan det være mange spennende filmer som kan egne seg til avslapping og kos. Hvorfor ikke bruke tiden til å se en film sammen med barnet ditt? Da vil dere ha en hyggelig stund sammen, og når filmen er slutt, kan dere snakke om det dere har sett. Det skaper samhold mellom foreldre og barn å gjøre noe sammen, og det behøver ikke alltid være fartsfylte opplevelser som lager dette fellesskapet. Det kan like gjerne være en fin tegnefilm eller eventyrfilm som gir muligheten til å oppleve noe sammen, og når man kan leie film på Plejmo, vil det alltid være muligheter for å finne nye og spennende filmopplevelser som man kan dele.