Miniomsorgen

Barn og familie

Når bolig er første prioritet

Det er ingen hemmelighet at det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet nå for tiden. Vi har sett en prisvekst i boligmarkedet som har tidoblet seg på knapt 20 år, og en leilighet på 80 kvadrat har økt enormt. Det har blitt så ille for mange, at de faktisk ikke får kjøpt bolig, selv om de begge jobber i faste stillinger.

I et land der man tradisjonelt sett har eid bolig, ser vi nå flere og flere som faller utenfor. Når det er sagt, det er ikke kun bolig som gjelder her i livet, og ser man til nabolandet vårt Sverige, finner man at de fleste leier slik de har gjort i titalls av år. Men hva bør man gjøre når bolig er første prioritet? Her skal vi se på hvorfor https://www.nordax.no/ kan være den beste løsningen.

Vurderer ikke søknaden slik banken gjør

Nordax er en snedig långiver som ikke tar et nei for et nei. De vil alltid gå enda litt lenger for å tilby deg en løsning du kan leve med. Det handler om å refinansiere gamle lån, tilpasse boliglånet til økonomien og skaffe deg et 2. prioritets lån. Dette er en andel av boliglånet som er beregnet ut fra boligtakst.

Nordax mellomfinansiering

Nordax gjør det enklere å oppnå drømmen om bolig. Det er ganske viktig for deg fordi du vil nå kunne spare til pensjonen. Det gjør de med nevnte 2. prioritetslån, mellomfinansiering og hjelp med depositum. I situasjoner som haster vil slike hjelpemidler være forskjellen på å tape en budrunde og det å vinne til slutt.

Når skal man slå til

Å kjøpe bolig er ingen enkel sak. Det er mange ting å ta hensyn til. Men det kan hende man har bedre sjanser i enkelte perioder av året. Man kan gjøre kupp ved å kjøpe i desember og juli. Rundt påsketider har det også tradisjonelt sett vært en god periode for boligkjøpere. Har du funnet drømmeboligen, ja da bør du slå til nå!