Miniomsorgen

Barn og familie

Seil verden rundt med familien

Trenden med seiling vokser mer og mer. Å leie seilbåt er et attraktivt alternativ for den etterlengtede familieferien. Midt i gråværet er det deilig å kunne seile avsted på ferie. Forbered båten for en lengre tur og opplev verden med familien ombord. Nyt havets sjarm framfor mas i turiststrømmen, og legg opp en reise hvor det er opp til dere når skuta går videre.

Luksuriøs opplevelse på budsjett

Skal man reise på ferie, velger mange all-inclusive på charterreiser. Pakkereisene er populære fordi det er enkelt. Man blir plukket opp på flyplassen på destinasjonen og fraktet helt til hotellet med nordisk talende guide. Gjennom oppholdet har mange aktivitetsledere på destinasjonen og til og med barnepass hvis man ønsker å ta turen ut, uten barn. Men hva hvis du kan få den ultimate ferien uten å bruke alle feriepengene? Å leie en seilbåt er rimelig og fleksibelt med tanke på at du kan dra hvor du vil. Pengene du ellers ville gitt for å reise i turistflokken, kan du nyte til sjøs fra havn til havn. Gi familien følelsen av frihet og seil ut på det vide hav. Har dere besøkt et sted, kan dere når dere ønsker seile videre til den neste destinasjonen som hjertet måtte begjære.

Skreddersydde, tilrettelagte reiserseile-ferie

Ønsker dere å leie seilbåt på en del av reisen, kan dere også booke det via en av de mange agentene på internett. Finn din agent på nett og skreddersy deres unike opplevelse. Agentene legger opp personlige reiser for din familie. Banker hjertet for et eventyr i Karibien, har agentene lang erfaring med å tilfredsstille reiseglade mennesker. Opplev det turkise havet blant De karibiske øyer i deres private seilbåt eller katamaran. Nyt seiling, bading og dykking med temperaturer på rundt 28 grader året rundt. Skap et minne for livet som dere alltid vil huske med et stort smil!

Nautiske mil på reisen

Står Nord-Europa på menyen, kan dere også bytte ut bilen med seilbåt og utforske de danske og svenske farvann mellom aktivitetene på land. Sikre dere maksimalt med solskinn og bading i sommerferien og velg seilbåten som framkomstmiddel. Etter noen morsomme dager i Legoland eller andre av Nord-Europas fornøyelsesparker kan dere trekke dere tilbake fra turistene i deres hjemmekoselige lugar. Trenger dere å ta en dusj mellom de mange soltimene i nordens skjærgårder, finner dere alltid dusj og rent vann på de mange gjestekaiene.

Mobilt boalternativ

Markedet har båter tilpasset akkurat dine behov. Skal dere leie seilbåt, er det fint å ha en båt som er tilpasset deres behov og de farvannene dere skal begi dere ut på. Sammenlignet med seilbåtene trenger førerne av kanalbåtene ingen seilerfaring. Dra på kanalbåtferie i vakker natur i Sør-Frankrike eller på reisen gjennom England. Vær kaptein på egen båt og utforsk England langs Themsen. Reis tilbake i tid idet dere tuter fordi Windsor Castle eller Hampton Court Palace. Opplev Frankrike best fra deres egen mobile kanalbåt. Nyt vin, kjøkkenets gourmetmat,  vakker natur, historiske steder og spennende kultur!